Top tendințe in chirurgie plastică pe care trebuie să le știți

Progresele în tehnicile de recoltare a grăsimilor și regenerarea țesuturilor se îmbunătățesc continuu și devin mai fiabile. Tratamentul implică transferarea excesului de grăsime găsit din unele zonele de pe corp, cum ar fi coapsele, și injectarea acesteia în zone care lipsesc. Rezultatele sunt extrem de naturale, reușite și durează mult timp. Cercetarea celulelor stem și factorii de creștere găsiți în grăsimi vor crește cererea pentru aceste proceduri în 2018.

Detaliile conteaza! Un mic detaliu ici și colo poate face o diferență notabilă în imaginea, stima de sine și încredere. Concentrarea pe minimalism și detaliere devine o tendință in 2018. Exemple de aceste tipuri de proceduri sunt injectarea fillerelor în lobul urechilor și în golurile feței, cum ar fi tamplele sau linia maxilarului. Buza superioară se ridică prin incizii sub nară pentru plasarea discretă. Efectuarea de pași mai mici este mai ușoară și vă va îmbunătăți în mod natural aspectul general.

În 2018, ochii luminoși și stralucitori, vor fi extrem de populari. Odată cu recentele progrese în tratamentele de întinerire a ochilor, strălucirea ochilor și fixarea pungilor de sub ochi sau pielea fetei vor fi în creștere. Acest lucru poate fi realizat prin Blefaroplastie, dar trebuie efectuat într-un centru de chirurgie acreditat, sub anestezie locală sau generala. Există riscuri minime, efecte secundare sau timp de recuperare reduse. Procedura vă poate face să arătați cu zece ani mai tânăr.

Femeile trecute de prima tinerete sunt atrase de tehnicile mai puțin invazive pe care chirurgii plastici le oferă. Aceasta, împreună cu un stil de viață sănătos, contribuie la un risc minim de complicații în timpul procedurilor. Vârsta maximă pentru terapia cosmetică nu mai este relevantă.

Datorită dezvoltarii continue a tehnologiei, aspectul nostru contează acum mai mult ca niciodată! Site-urile social media precum Facebook au milioane de utilizatori în fiecare zi. De la adolescenți la bătrâni, toată lumea vrea să arate cel mai bine atunci când postează o nouă fotografie. O creștere a rinoplastiei, întinerirea pleoapelor și conturul gâtului este așteptată în 2018 datorită tendinței media sociale.

Doi in unu

Linia fină între chirurgia reconstructivă și cea cosmetică începe încet să dispară. Persoanele care optează pentru obținerea unei proceduri corective pentru a remedia o problemă nedorită se poate asocia, de asemenea, cu o îmbunătățire cosmetică. În mod similar, clienții care obțin o remediere strict neesențială, doresc și beneficiile corective. De exemplu, cineva care doreste o corectie a nasului, de asemenea,  dupa procedura, poate sa respire mai bine.

Distribuie...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *