ACIDUL HIALURONIC CRAIOVA

INJECTARI ACID HIALURONIC CRAIOVA? VINO LA CLINICA FACE LOUNGE

Alege sa fii mereu frumoasa!

Acid hialuronic craiova- o substanță naturală care se găsește în toate organismele vii. Concentrațiile mari se formează în interiorul țesutului conjunctiv moale și în fluidul din jurul ochiului. Este, de asemenea, prezentă în unele fluide ale cartilajului și articulațiilor și prin țesutul pielii. Terapia cu acid hialuronic devine o alegere populară ca o substanță de umplere temporară pentru întinerirea feței. Este o procedură non-chirurgicală sigură care ușurează în mod convenabil liniile faciale și ridurile.

acid hialuronic craiova

CUM ESTE INJECTAT  ACIDUL HIALURONIC? Cantități mici de acid hialuronic craiova sunt injectate prin ace foarte fine, stimulând propriul acid hialuronic al pielii.

CAT DUREAZA O SEDINTA DE TRATAMENT? În funcție de câte linii sunt tratate, tratamentul poate dura 20 de minute până la o oră, cu un disconfort minim, în special în cazul produselor care conțin agenți anestezici locali.

CAT TINE EFECTUL? În general, umpluturile de acid hialuronic durează 6 luni în riduri și buze, sub ochi, în obraji și în temple.

IN CE ZONE ALE FETEI ESTE UTILIZAT?

Buzele pot fi conturate cu injectii pentru a da un aspect mai plin, tineresc. Acesta poate fi folosit pentru a adăuga volum la buze, pentru a îmbunătăți definirea buzelor superioare și / sau inferioare și pentru a crea un arc  mai puternic și mai frumos definit.

Sabturile nazo-labiale– Sunt semne ale pierderii de volum la nivelul fetei. Pot fi umplute direct sau estompate prin adaugarea de volum la nivelul obrajilor.

Fruntea–Injectarea unui material de umplere chiar sub frunte, poate crea o ridicare ușoară a acesteia.

Pleoapa inferioară poate începe să aibă o forma inestetica datorita îmbătrânirii. Cu injecții de umplutură puteți adăuga volum și un aspect neted tineresc.

Obrajii vor incepe sa se scufunde si sa se lase cu varsta. Materialele de umplutură vor adăuga volumul și vă vor oferi un aspect ridicat al obrazului, aspectul neted al tinereții.

Mainile– Injectarea va diminua aspectul îmbătrânit al mâinilor, făcând venele și tendoanele mai puțin proeminente.

RISCURILE INJECTARII CU ACID HIALURONIC? Inflamații, infecții, umflături, sensibilitate ușoară. Umflarea este cea mai frecventă problemă după injecțiile cosmetice de umplere dermică.

Programeaza-te acum online sau la telefon 0723 314 030

Adresa: str bucovina, nr. 3, bl j42, parter craiova

Distribuie...

2 thoughts on “ACIDUL HIALURONIC CRAIOVA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *