Știți ce opțiuni să alegeți pentru a obține un aspect natural al sanilor?

       

         Sânii naturali au următoarele caracteristici:

Un mamelon orientat în sus (înclinat la 20 de grade)

O pantă în polul superior al sânului

O convexitatea în polul inferior al sânului (adică sub nivelul mamelonului)

Procentul de umplere sub mamelon trebuie să fie de 55% comparativ cu 45% deasupra

Dacă sânii dumneavoastră întâlnesc aceste idealuri, ei vor arăta natural.

Ce tipuri de implant vă va oferi cele mai naturale rezultate?

Raspunsul la întrebarea dvs.,  are legătură cu cantitatea de acoperire a țesuturilor moi – „umplutură” sub piele. Alegerea unui buzunar cu o acoperire suficientă a țesuturilor moi nu numai că împiedică vizibilitatea implantului, palpabilitatea și riscurile de întindere excesivă la nivelul sânului, dar și mișcarea excesivă a implantului pe partea exterioară sau interioară a sânilor. Chirurgul tău va efectua un test de ciupire în polul superior al sânului pentru a vedea cât de mult ai „umplutură”. În general vorbind, dacă coastele sunt vizibile sub mușchi, atunci nu aveți prea mult „padding”. Dacă totuși aveți mai mult de 2 cm, atunci aveți opțiunea de a trece peste mușchi sau sub mușchi. Deci, care buzunar permite un aspect mai natural? Există o diferență de opinie, dar dacă încercăm să întâlnim acele idealuri pe care le-am descris inițial, atunci sub mușchi (parțial sub-muscular) este cea mai bună opțiune, deoarece mușchiul pectoral ajută la menținerea unei pante pentru polul superior, permițând în același timp curbură în polul inferior, în timp ce mușchiul va face ca sânii să apară rotunzi și să se mărească.

Încă o dată, aceste decizii trebuie să fie adaptate la caracteristicile sanului. Plasarea implantului supra muscular poate provoca risipirea țesuturilor, interferența cu mamografia, prezintă un risc mai mare pentru contracția capsulară și sinmastia (dispariția spatiului dintre sani). Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care mulți chirurgi recomandă plasarea parțial submusculară.

Acestea fiind spuse, există mulți factori care participa la crearea sânilor naturali, iar o combinație de alegeri corecte contribuie la obținerea rezultatului dorit.

Distribuie...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *