Celebritatile influenteaza cu adevarat perceptiile noastre actuale de frumusete?

Ne influenteaza in a alege ce interventii chirurgicale cosmetice sa facem?

Îți amintești de femeia care a cheltuit în jur de 30.000 de dolari ca să arate ca Kim Kardashian? Ei bine, ea nu este singura care a luat aceasta decizie in ceea ce o priveste. De fapt, bazându-se pe un site web online cu discuții și forumuri pentru chirurgie plastică (RealSelf.com), datele compilate au demonstrat că Kim Kardashian este cea mai solicitată caracteristică a celebrităților. Multe femei solicită celebrul ei posterior, care se poate realiza acum prin procedura ” Brazilian Butt Lift „.

Procedura de înălțare braziliană implică transferarea grăsimii din alte părți ale corpului și apoi reintroducerea acesteia în spate. De obicei, chirurgul va recolta grăsime din două zone pentru a asigura simetria.  Are un risc foarte mic de infecție, deoarece este o procedură închisă și în realitate nu există elemente străine care să fie introduse în corpul dvs., ceea ce poate duce la respingeri. Acest tratament  schimbă dramatic forma posteriorului tau.

 

Dar ceea ce este cu adevărat surprinzător (și oarecum reconfortant) , conform ultimelor sondaje, este că, în cea mai mare parte, oamenii vor doar să îmbunătățească sau să repare ceva care este destul de personal pentru ei. Acest lucru înseamnă că mai mult de 90% dintre oameni nu doresc să arate exact ca celebritățile!

Pacientul de azi vrea pur și simplu să-si continue viața lui, sa se simta mult mai increzator și sa-si castige  stima de sine din noul lui aspect.

Distribuie...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *