LIPOSUCTIA

Liposucția îndepărtează grăsimile din corpul dumneavoastră prin aspirație. În timpul liposucției, tuburi subțiri sunt introduse prin tăieturi mici în piele. Grăsimea este aspirată prin aceste tuburi deoarece doctorul mișcă tuburile sub piele pentru a viza depozitele de grăsimi specifice.

În ultimii ani, tehnicile îmbunătățite au făcut ca liposucția să fie mai sigură, mai ușoară și mai puțin dureroasă.

Liposucția se face, de obicei, ca o procedură de ambulatoriu într-un cabinet medical dotat corespunzător, un centru de chirurgie ambulatorie sau un spital. În general, nu este necesară o ședere spital peste noapte dacă nu se îndepărtează un volum mare de grăsimi. Anestezia locală este utilizată în unele cazuri. Dacă se tratează o suprafață sau un volum mare de grăsimi, se poate utiliza anestezie generală sau sedare profundă cu un anestezic local.

La ce să te aștepti după tratament

După procedură, zona corpului care a fost tratată este bine învelită pentru a ajuta la reducerea umflăturilor, vânătăi și durere. Bandajele și banda elastică, un brâu special sau alt tip de îmbrăcăminte de fixare fermă pot fi folosite, în funcție de ce parte a corpului a fost tratată.

Fluidele se pot scurge de la locurile de incizie timp de câteva zile. Este posibil să vi se administreze antibiotice pentru a reduce riscul de infecție.

Majoritatea oamenilor sunt în stare să se ridice și să se deplaseze imediat după terminarea tratamentului și după ce efectele anesteziei sau orice sedare s-au epuizat. Puteți reveni la activitățile dvs. normale imediat ce vă simțiți confortabil, deși acest lucru poate dura câteva zile până la câteva săptămâni. Majoritatea oamenilor se pot întoarce la lucru în câteva zile. Recuperarea poate dura mai mult dacă au fost tratate suprafețe mari.

Liposucția trebuie făcută numai de către un medic care are o pregătire specială în chirurgie plastica si reparatorie. Intr-o atmosfera calda si un ambient placut, DR Razvan Mercut va asteapta la Clinica Face Lounge pentru aceste proceduri care vor contribui din plin la aspectul si farmecul dumneavoastra.

Dacă încercați să scăpați în greutate, liposucția nu reprezintă un substitut pentru exerciții fizice și o dietă echilibrată! Dar este ideala pentru eliminarea surplusurilor de grasime.

Va asteptam la clinica Face Lounge pentru o intalnire cu expertii nostri in chirurgie plastica!

Programeaza-te acum!

Distribuie...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *