LIFTING DE BRATE

Este una dintre primele patru cele mai populare proceduri chirurgicale plastice efectuate dupa o pierderea in greutate masiva, conform unui raport al  de Societatii Americana de Chirurgie Plastica. Țesutul moale al brațului devine lax, cu un aspect neplacut, denumit popular si  „aripi de lilieci”.

Insa, si persoanele cu o greutate normala, de asemenea, pot avea brațele superioare inestetice datorită efectelor îmbătrânirii și geneticii. Chiar si persoanele care se angajeaza in exercitii fizice regulate, cum ar fi Pilates sau antrenamentul de forta la sala de sport, nu pot scapa de excesul de piele care se dezvolta in acesta parte a corpului.

Deci, pregătiți-vă pentru Liftingul de brate!

Chirurgul dvs. vă va furniza o listă de instrucțiuni preoperatorii de urmat în zilele și săptămânile care vor duce la „ridicarea” brațului dumneavoastră. Aceste instrucțiuni pot include renunțarea la fumat, deoarece fumatul poate avea efecte dăunătoare asupra vindecării plagilor. Chirurgul dvs. vă va cere, de asemenea, să întrerupeți administrarea anumitor medicamente, cum ar fi aspirina, medicamentele antiinflamatoare și anumite vitamine și suplimente care sunt cunoscute pentru creșterea riscului de sângerare.

Unii medici pot sugera, de asemenea, să luați anumite suplimente înainte de intervenția chirurgicală pentru a reduce edemul și vânătăile. O dietă bogată în proteine ​​poate îmbunătăți procesul de vindecare. Discutați cu medicul despre ce tip de regim nutrițional este recomandat înainte de aceasta interventie.

O ridicare a brațelor durează de obicei una până la trei ore, în funcție de amploarea intervenției chirurgicale. Aceasta poate implica anestezie locală cu sedare intravenoasă – lăsându-vă trează, dar nu total conștientă – sau anestezie generală.

Pentru a efectua un lifting de braț, chirurgul dvs. va face incizii în interiorul sau în spatele brațului. Modelul de incizie variază în funcție de amploarea intervenției chirurgicale și de metoda preferată de tratament a chirurgului.

Alții, inclusiv cei care au pierdut masiv greutate, pot avea mai mult exces de piele și au nevoie de o incizie care porneste de la cot până pana in  partea laterală a toracelui.

După incizie, excesul de grăsime poate fi eliminat prin liposucție. Pielea excesivă este apoi tăiată, strânsă și suturată în poziție cu suturi absorbante sau care vor fi îndepărtate în decurs de una sau două săptămâni de la operație. În acest stadiu, pielea va fi netedă peste noul contur al brațului.

Ar trebui să vă așteptați la unele umflături, vânătăi și disconfort ușor după procedură. Chirurgul dvs. poate prescrie medicamente pentru dureri in acest timp.

Edemul va atinge un maxim două până la trei zile după ridicarea brațului si de obicei disipare în două săptămâni. Pansamentele sunt de obicei aplicate la incizie.

Este bine să faceți o săptămână de repaus după procedură, iar majoritatea oamenilor se pot întoarce la treabă la două până la trei săptămâni. Chirurgul dvs. vă va spune probabil să evitați orice exercițiu intens pentru o lună și să evitați ridicarea greutății timp de cel puțin șase săptămâni. Instrucțiunile individuale variază.

Riscurile de ridicare a brațului

Nici o intervenție chirurgicală nu este liberă de risc. Riscurile de ridicare a brațelor includ:

Infecţie

hematom

Riscuri de anestezie

Umflarea mâinilor

Alegeți un chirurg plastic certificat! Clinica Face Lounge este o locatie renumita in efectuarea acestor proceduri si va poate garanta profesionalismul si calitate serviciilor!

Multe persoane care optează pentru ridicarea brațelor pot fi, de asemenea, interesate de alte proceduri de conturare a corpului. Vezi aici toate procedurile oferite de clinica noastra.

Distribuie...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *