Micsorarea sanilor

 

Reducerea sânilor este o procedură cosmetică pentru a reduce sânii prea mari  pentru a obține o dimensiune și o formă mai plăcută. Acesta poate îmbunătăți postura corpului dvs și sporeste aspectul general.

Sânii mari pot fi un inconvenient pentru majoritatea femeilor. Multe femei suferă de disconfort în timpul activității fizice și de multe ori trăiesc cu dureri constante la gat, umeri, spate sau chiar la sâni.  O reducere de san poate ajuta la depășirea acestor probleme. Este  o operație funcțională cat și una estetică.

Pentru a afla dacă chirurgia de reducere a sânilor este potrivită pentru dvs., primul pas este să ne contactati, pentru o evaluare generala. Impreuna, vom discuta despre așteptările dvs. și despre dimensiunea pe care doriți să o atingeți. De asemenea, vor fi discutate prețurile și îngrijirea postoperatorie.

La clinica Face Lounge sunteți în grija unei echipe de experți in acest domeniu. Va veți simți mereu informat, confortabil și încrezător.

Intrebări frecvente

Ce rezultate pot să aștept de la reducerea sânilor?

Scopul intervenției chirurgicale este să vă reduceți sânii până la o dimensiune care este mai bună proporțională cu fiziculdvs și vă face să vă simțiți mai confortabil. Chirurgul tău plastician este cea mai bună persoană pentru a determina dacă așteptările tale sunt realizabile.

Cum se efectueaza o reducere a sanilor?

Chirurgii noștri  folosesc diferite tehnici moderne pentru chirurgia de reducere a sânilor. Fiecare are scopul de a elimina excesul de țesut mamar, reconturna pieptul și repoziționarea mamelonului. Chirurgul tău plastic va lua în considerare condiția fizică și nevoile tale individuale pentru a determina tehnica cea mai potrivită pentru tine.

Voi fi spitalizat pentru o procedură de reducere a sânilor?

Chirurgia pentru reducerea sânilor se efectuează sub anestezie generală. Durata medie de ședere este de 2-4 zile, iar medicul tău plastic te va sfătui cu privire la perioada de recuperare. Va trebui să participați la o consultație postoperatoră la aproximativ 5-7 zile după operația de reducere a sânilor și din nou după 4 săptămâni.

O reducere a sanilor va lasa cicatrici?

Cicatricile sunt un rezultat inevitabil al oricărei intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, intr-o operatie de reducere a sanilor, cicatricile sunt de obicei ascunse pe partea inferioară a sânilor și devin mai puțin vizibile cu timpul.

Există efecte secundare ale unei reduceri de sân ?

Reacțiile adverse nedorite datorate reducerii sânului sunt mai puțin frecvente. Majoritatea femeilor au un sân mai mic decât celălalt și este posibil ca această ușoară diferență de dimensiuni să rămână după operație. Tehnicile chirurgicale moderne pot păstra capacitatea de a alăpta și acest lucru ar trebui discutat cu chirurgul tău plastic dacă este important pentru tine.

Când pot relua activitățile normale după o reducere a sânilor ?

Un plan postoperator de îngrijire va fi discutat cu dumneavoastră înainte și după procedura dumneavoastră. Vă puteți aștepta la vânătăi și umflături câteva săptămâni după operație. Revenirea la muncă și activitățile dvs. normale sunt o chestiune individuală, iar medicul te va sfătui. Majoritatea pacienților se întorc la rutina lor obișnuită în 2-3 săptămâni, deși reluarea exercițiilor intense poate dura mai mult. În funcție de tipul de muncă, vă puteți aștepta să vă reluați activitatea la 2-6 săptămâni după operația de reducere a sânilor.

Distribuie...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *