Trebuie inlocuite implanturile de silicon?

PROGRAMARE ON-LINE

 

 

Durata de viață a unui implant mamar este un subiect care ar trebui să fie în minte dacă aveți în vedere mărirea sânilorEste posibil să vă întrebați: cât durează implanturile de silicon? Cât de des trebuie să fie înlocuite? Ce se întâmplă cu implanturile mamare de-a lungul timpului?

 

Multe femei cred în mod greșit că implanturile mamare trebuie înlocuite la fiecare 10 ani. Deși durata medie de viață a unui implant mamar este de 10-15 ani, implanturile mamare trebuie să fie înlocuite doar dacă aveți o problemă, cum ar fi ruperea implantului sau contractura capsulară

 

Trebuie să înlocuiți implanturile mamare la fiecare 10 ani?

Când văd un pacient pentru mărirea sau reconstrucția sânilor, unul dintre primele lucruri despre care vorbim este durata de viață a unui implant mamar. Implanturile mamare nu sunt dispozitive pe viață. 10 ani este numărul magic care este adesea aruncat în jurul valorii de viață a unui implant mamar. Dar nu există nimic magic în ceea ce privește nota de 10 ani. Implanturile mamare nu sunt ca un filtru de ulei care trebuie schimbat la fiecare 15.000 de mile. Dacă nu aveți o problemă cu implanturile mamare, nu există niciun motiv să le schimbați!

 

De ce trebuie înlocuite implanturile mamare?

Există două motive principale pentru care implanturile mamare ar trebui înlocuite:

  • Ruperea implantului mamar
  • Contractură capsulară

 

CONTINUARE

 

 

 

 

Distribuie...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *