PROCEDURI MAMARE

Clinica Face Lounge- O varietate largă de proceduri  mamare

Procedurile la nivelul sânilor sunt printre cele mai populare proceduri chirurgicale estetice din lume. Chirurgii plasticieni au dezvoltat o gamă largă de proceduri și tehnici menite să ofere pacientelor sânii pe care îi doresc – sânii care se potrivesc cu imaginea lor. Dacă pacienta caută o reducere, o augmentare sau o reconstrucție, rezultatele finale duc, de obicei, la o creștere a stimei de sine, a încrederii și a calității vieții. Pentru femeile care doresc să schimbe dimensiunea, forma sau orientarea sânilorlor, există acum multe opțiuni pentru a vă ajuta să obțineți corpul pe care îl doriți.

Există câteva tipuri principale de proceduri la nivelului sânilor, fiecare încercând să abordeze diferite aspecte ale sânului. Unele dintre aceste proceduri pot fi efectuate simultan acolo unde are sens (augmentare și ridicare), în timp ce altele se exclud reciproc (de exemplu, o augmentare a sânilor și o reducere a sânilor). Cu toate acestea, accentul acestor proceduri este acela de a oferi fiecărei paciente un rezultat care să răspundă așteptărilor sale, presupunând că aceste așteptări sunt realiste. Odată ce aceste rezultate finale sunt obținute, majoritatea pacientelor sunt foarte mulțumite de rezultate.

Mărirea sânilor

Printre cele mai populare opțiuni de îmbunătățire al aspectului sânilor se numără o procedură numită augmentarea sânilor. Această procedură este concepută pentru a mări dimensiunea sânilor, uneori subtilă, alteori semnificativ. Pacienții au, de obicei, opțiunea de a alege implanturi siliconice. Siliconul este de departe cel mai des întâlnit, capabil să ofere pacientelor rezultate naturale pe termen lung. Femeile interesate de proceduri de augmentare a sânilor doresc în general să mărească dimensiunea sânilor pentru a-și aduce corpul în proporție și, prin urmare, să găsească haine care se potrivesc mai bine sau pur și simplu doresc să se vadă cu un bust mai mare.

Ridicarea sânilor

Procedurile de ridicare a sânilor sunt proiectate pentru a face sânul să arate mai tânăr. De-a lungul timpului, gravitația trage țesutul mamar în jos, cauzând atât căderea, cât și formarea de tegument în exces. De asemenea, orientarea sânilor se poateschimba. O ridicare de sân este concepută pentru a elimina excesul de tegument și a reorienta sânii pentru a obține un aspect mai tânăr. În general, procedurile de ridicare a sânilor nu modifică dimensiunea generală a sânului. Mai degraba, procedura se concentrează pe ajustarea lor.

Reducerea sânilor

Una dintre cele mai comune proceduri de îmbunătățire a aspectului sânului este de fapt reducerea dimensiunii sânului. Există multe motive pentru care sânii se pot mări pe măsură ce trece timpul – sarcină, alăptare, îmbătrânire – și uneori acest lucru este pur și simplu un artifact al geneticii. Cu toate acestea, sânii prea mari sunt grei și pot cauza stres asupra corpului, ducând la dureri de cap, dureri la nivelul gâtului și dureri severe ale spatelui. O reducere a sânilor nu numai că va face sânii să arate mai bine și mai fermi, prin îndepărtarea țesutului excesiv, dar vor diminua mult din masa sânilor, ducând la o reducere a durerii de spate și gât.

Mulți pacienți sunt curioși în ceea ce privește procedurile de îmbunătățire al aspectului sânilor, iar cel mai bun mod pentru a obține răspunsuri la aceste întrebări este un chirurg plastician de înaltă calificare. În timpul unei consultații confidențiale, un chirurg plastician vă poatespune exact la ce să vă puteți aștepta în ceea ce privește rezultatele, recuperarea și opțiunile. Puteți găsi mai multe informații în cadrul clinicii noastre din strada Bucovina, nr. 3, bl j42, parter,Craiova. Contactează-ne chiar acum!

Distribuie...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *