Labioplastia si rejuvenarea vaginala

PROGRAMARE ON-LINE

 

 

Rejuvenarea vaginală crește în popularitate. Femeile apelează la aceste proceduri din mai multe motive. Unele caută ameliorarea discomfortu;ui, în timp ce altele au preocupări cosmetice cu privire la aspectul vaginului lor. Si sunt paciente care spera să-și îmbunătățească viata sexuală. Astăzi discutăm despre una dintre cele mai populare astfel de proceduri – labiaplastia.

Labioplastia este utilizată pentru a modela labiile mici (buzele interioare ale vaginului), labiile mari (buzele exterioare) sau ambele. Labiile mici acoperă clitorisul și vaginul. Pot fi alungite sau asimetrice ca urmare a nașterii, a geneticii, a îmbătrânirii sau a epilarilor.

Există multe motive pentru care cineva ar putea fi candidat la labiaplastie. Pentru unele femei, labiile mici sunt atât de mari, încât au probleme cu introducerea unui tampon sau se confruntă cu inflamații sau durere in timpul actului sexual. Acestea pot fi semne că sunteți candidata pentru labiaplastie.

Procedura este destul de invaziva, dar și relativ rapidă. Există mai mult de o modalitate de a efectua labiaplastie in Craiova, dar de obicei are loc in clinica privata, sub anestezie locala. Pacienta poate merge acasa la scurt timp dupa interventie.

În funcție de nevoile individuale ale pacientei, există multe tipuri diferite de proceduri utilizate pentru a reduce dimensiunea labiilor, sau pentru a le face mai simetrice.

Procesul de recuperare este destul simplu. De obicei, în timpul intervenției chirurgicale sunt utilizate suturile dizolvabile, astfel încât nimic nu trebuie îndepărtat.

Dacă doriți să stabiliți dacă sunteți candidata pentru labiplastie în Craiova – din motive medicale sau cosmetice – sunați astăzi la biroul nostru pentru a programa o consultație și să vorbim despre opțiunile dvs.!

PROGRAMARE ON-LINE

 

 

 

Distribuie...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *